vrijdag 7 oktober ’16 Feest van de leerkracht


En U?   Zal eerstdaags worden geprezen voor U ongebreidelde inzet.

Want – bij het glanzend stralen van de ondergaande zomerzon, bij de groeiende kracht van de aangekondigde herfstnacht, wanneer het tijdstip nadert dat vers en geronnen onderwijsbloed zich vermengt tot een verwantschap, een verbondenheid ter eer en meerdere glorie van de leer’kracht’ in Antwerpen!

Dan – bekleden, de geliefde zonen van I Love Bobo, jullie graag met een sluier van het bandeloos en feestelijke nachtleven met een sfeer van rusteloze samenzang en dansen onder de wellustige maan met een collegiale vriendelijkheid het Antwerps onderwijspersoneel waardig!

Dus wij verzoeken jullie: zet die stap buiten de deur en maak, op 7 oktober vanaf 20u in zaal Zappa, deze eerste viering van het nieuwe schooljaar met ons mee, want op het ‘Feest van de Leerkracht hoef je je tijdens het onweerstaanbare en liederlijke tumult niet om ‘de letteren der pedagogie’ te bekommeren..

PRAKTISCH:
Feestadres: Zaal Zappa, August Leyweg 6, 2020 Antwerpen Kiel (zijstraat Emiel Vloorsstraat, achter sporthal Kiel)Deuren: vanaf 20u
Eten: er is catering tegen betaling aanwezig
Affiche downloaden om af te printen en uit te hangen: klik hier (en dan rechtermuisknop ‘afbeelding opslaan’) !
Bankcontact: aanwezig voor de aankoop van drankjetons
Inkom: 5 euro aan de deur, voor leerkrachten 2 euro via online voorverkoop of gratis bij online bestelling enkel op woensdag 5 oktober ’16!

 

20161007-nvdlkr-webversie

Koop hier je ticket:

2,00Lees meer