I Love Bobo


In 2001 namen een aantal onderwijsmensen uit het Buitengewoon Stedelijk Onderwijs het initiatief om een fuif te organiseren, met de betrachting mensen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het onderwijs verbonden zijn samen te brengen.

Een groots succes! Zelfs van die orde dat de ‘Buitengewone Nacht van de Leerkracht’ of kortweg de ‘BOBO-fuif’ een jaarlijks terugkerend evenement is geworden waar velen, die met het onderwijs te maken hebben, steeds graag naar uit- en terugkijken.

Met de opbrengsten werd een springkasteel gekocht waaraan al véél leerlingen uit het buitengewoon onderwijs plezier hebben gehad.

Nu elf jaar later leeft de ‘I LOVE BOBO’ organisatie meer dan ooit! De werkgroep is in de loop van de voorbije jaren aangevuld en versterkt met onderwijsmensen vanuit zowel het Stedelijk als Gemeenschapsonderwijs.

En buiten de traditioneel jaarlijks terugkerende ‘Bobo’-fuif in zaal Zappa, worden nu ook twee ‘after-work’ feestjes georganiseerd. Eén op de ‘dag van de leerkracht’ in zaal Zappa en een ander halverwege het schooljaar in Café Local.

Dankzij het blijvende succes van haar activiteiten is de ‘I LOVE BOBO’ organisatie in 2011 uitgegroeid tot een heuse vzw! Met als doelstellingen

 

  • Activiteiten te organiseren om al diemensendie met onderwijs te maken hebben bij elkaar te brengen.
  • Met eventuele opbrengsten zorgbehoevende jeugd uit het Antwerpse onderwijsmaterieel en/of financieel bij te staan.

 

Juist, met uw aanwezigheid op één van die feesten steunt u een goed doel!

Tot binnenkort,

Het ‘I LOVE BOBO’ team